Inventar intermitent la restaurant. Evidenta stocurilor
In cadrul fiecarui punct de lucru gestiunea este impartita in doua subgestiuni: o gestiune BAR, unde evidenta stocurilor se tine global-valoric si se intocmesc Note de receptii si Raport de gestiune, si o gestiune RESTAURANT, la care s-a stabilit prin politicile contabile interne ale societatii, aplicarea inventarului intermitent.
Este corecta tinerea evidentei stocurilor la restaurant prin metoda inventarului intermitent?
La gestiunea Restaurant daca se merge prin metoda inventarului intermitent trebuie intocmita nota de receptie cu fiecare pozitie de pe factura sau se poate inregistra valoric chiar daca pe aceeasi factura de achizitie sunt si materii prime pentru restaurant si marfuri pentru bar?
Nota: Raspunsul la aceasta intrebare este disponibil doar pentru utilizatorii inregistrati. Fa-ti un CONT de TESTARE GRATUITA completand formularul de mai jos. (Poti vedea exemple de raspunsuri cu un Click AICI)
Atentie la data valabilitatii intrebarii!
Raspunsul oferit este in concordanta cu legislatia in vigoare la data de 18 feb 2015.
cel mai cunoscut site de consultanta fiscal-contabila din Romania
Puteti accesa raspunsul la intrebarea de mai sus, platind prin SMS 10 Euro + TVA.
Apasa butonul "Plateste prin SMS" si urmeaza instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Odata procedura de plata finalizata, vei putea vizualiza raspunsul chiar in pagina accesata.
Newsletter portalcontabilitate.ro

Ramai la curent cu toate solutiile propuse de specialisti.
Aboneaza-te ACUM la Newsletterul portalcontabilitate.ro si primesti cadou Raportul special "Procedura de corectare a erorilor contabile"!